• img

  over maxus ceramics

  De tegelcollectie van MAXUS Ceramics omvat een assorti vloer- en wandtegels van uitstekende kwaliteit. De tegels zijn met name bedoeld voor projectmatig gebruik. MAXUS omvat een eigentijds kleurenpalet met meer dan 100 standaard kleuren, verkrijgbaar in meerdere formaten.

 • img
  Wandtegels

  MAXUS wandtegels hebben een witte scherf als basis en worden geproduceerd in de zogenaamde ‘bi-cottura’ kwaliteit. Deze unieke, extra glazuurbrand resulteert in een veel voller en rijker glazuur. Mede door het bi-cottura proces zijn de wandtegels zeer maatvast.

  Vloertegels

  De MAXUS vloertegels zijn van zogeheten porcellanto kwaliteit en zijn uitermate geschikt voor vloeren die zwaar belast worden. De vochtopname is slechts 0,05%. Deze geringe vochtopname betekent in de praktijk dat vuil eenvoudig te verwijderen is omdat het vuil aan het oppervlak van de tegel blijft.

 • img
  Afmetingen

  De collectie van MAXUS is zeer breed en de tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Via de website zijn de beschikbare afmetingen per kleur te bekijken. Voor afwijkende formaten kunt u informeren naar de mogelijkheden. 

  Afwerkingen

  De afwerkingen zijn in de collectiepagina's per tegel benoemd. Een deel van de vloertegels is naast de normatieve antislip R9 ook verkrijgbaar in R11. Deze is geschikt om toegepast te worden in sportaccommodaties, zorggebouwen en scholen. Antislip waardes worden afgestemd op de doelgroepen.

 • img
  Hulpstukken

  De vloertegels kennen de benodigde hulpstukken zoals plinttegels en douchebak elementen. Met name voor woningbouw verenigingen is dit een sterk pluspunt. Download de productbladen op de collectiepagina's voor meer informatie. 

  Prijs/kwaliteit

  De tegels van MAXUS Ceramics kennen een interessante verhouding in prijs en kwaliteit. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

 • img
  Custom made

  MAXUS Ceramics levert projectmatig custom made tegels en hulpstukken. Zo kunnen moziëken met ieder gewenste kleurvariatie geheel op maat geproduceerd worden. Informeer naar de mogelijkheden voor afwijkende formaten en of kleuren.